Teknisk adgang

For at komme i gang med at integrere til Serviceplatformen og anvende services står en række vejledninger og kodeeksempler til rådighed.

En generel opsætningsvejledning, der trin for trin beskriver hvad du som leverandør skal gøre for at integrere til Serviceplatformen, de tekniske forudsætninger samt konkrete eksempler på SOAP opsætningen.

En generisk WSDL der viser initiering af et kald til Serviceplatformen.

En vejledning til oprettelse af et it-system, som skal anvende SFTP servicen, og til anvendelse af Serviceplatformens SFTP server og selve SFTP servicen

Kodeeksempler til programmering i forskellige miljøer fx java og C#. I Vejledning beskrives to demoprojekter for henholdsvis java og C#. Bemærk at vejledningen er på engelsk.

Demoprojekter:

Serviceplatformens GitHub repository indeholdende kodeeksemplerne